PROGRAM :: Muzički program
  Subota, 09/12/2017, 23 : 00 - 10/12/2017
POPactually Soirée: About Lorna, Weird Fishes + DJ Set

POPactually Soirée mesečna je koprodukcija sa Kulturnim centrom GRAD gde se predstavljaju domaći producenti, autorski bendovi i didžejevi.

Prvi #POPactuallySoirée održan je 11. novembra, pred punim kapacitetom KC Grada. Tokom večeri, napravljena je koncertna promocija novih spotova Bojane Vunturišević, a noć se nastavila žurkom uz POPactually DJ set.

U subotu, 9. decembra, svoj nastup imaće About Lorna.
Ovaj trio koji sada čine Ivanka, Čeda i Srđan, prave pesme sa elektronskim matricama, bez bubnja ili bilo kakvog perkusivnog elementa. Izdvaja ih to što stvaraju i na srpskom jeziku, a od instrumenata koriste tišinu, koliko i njeno odsustvo.
Njihovu muziku najlakše je podvesti pod trip-hop, ali About Lorna se žanrovski širi, pa su neke pesme podpale pod elektro i dream-pop.

Na početku večeri, predstaviće nam se i jedan sasvim novi duo - Weird Fishes! Katarina Vukoman i Peđa Todić, pre godinu dana, započeli su ovaj akustični projekat iz ljubavi prema repertoaru koji u Beogradu nije zastupljen, a ima svoju publiku.
Njihov prvi autorski singl, Shades of You, upravo je objavljen. Počinje gitarom i glasom, a razvija se u elektropop koji nedostaje domaćim radio stanicama. Producirao ga je Srđan Popov AKA Sergio Lounge.

Nakon koncerta sledi POPactually DJ set uz lipsink nastupe lokalnih dreg umetnika pod okriljem organizacije RPDR Serbia.

Ulaz 400/300 RSD

NAZAD