PROGRAM :: Muzički program
  Četvrtak, 21/12/2017, 21 : 00 - 22/12/2017
On Tour: koncertna promocija novog albuma

Na autobuskoj stanici kupujete kartu u jednom pravcu. Vraćate se kući? Odlazite na godišnji odmor? Na duže? Zauvek? Iskustva sa puta se mešaju sa prizorima detinjstva i mladosti. Stvara se unikatni amalgam iščekivanja i zapitanosti. Prošlost i budućnost se prepliću u plesu, gurajući sadašnjost na marginu. Mnogi se na putu izgube i zalutaju, izađu na usputnoj stanici ili benzinskoj pumpi i jednostavno ne nastave dalje.

Beogradski bend On Tour na koncertu 21. decembra u KC Gradu promoviše svoje treće studijsko izdanje “Don’t It Make You Want To Go Home” (Ammonite Records/Stone House Records). Album je trenutno moguće naći na raznim digitalnim platformama, dok će CD biti premijerno dostupan na koncertu. Vinilno izdanje albuma se očekuje za Record Store Day 2018. “Lorries and trucks” je prvi singl sa albuma, za koji je snimljen i fenomenalan spot. S obzirom da bend u decembru proslavlja I šesti rodjendan, na koncertu će biti moguće nabaviti I nove On Tour sitnice po promotivnim cenama. Uz On Tour, nastupiće I Željko Markuš iz satava Pacifik koji će u akustičnom aranžmanu izvesti svoje omiljene pesme.

Rokenrol je, ako ništa drugo, dugo putovanje kući. Novi On Tour album vas 21.12. u KC Gradu na sat i dobar kusur minuta vraća na mesto mira, sreće. To putovanje, jasno, ne vodi magistralom ili auto-putem, već sporednim drumom, punim krivina i rupa. Kroz manje ili više oronula i napuštena mesta, gde gas nije ni blizu daske, a menjač retko ide u četvrtu. Zato uvek možete lagano da zastanete i u vazduhu osetite miris koji ste možda davno zaboravili.

Cena karte iznosi 500 rsd, a uz nju dobijate na poklon i CD kako biste ovo muzičko putovanje mogli da nastavite kod kuće i posle koncerta.

NAZAD