PROGRAM za datum :: 10/02/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 10/02/2017, 20 : 00
The Bridge, Tea Break, 50grass, Inspetkor, Peđa (No comply)

U doba hladnih dana kada serije i Youtube postaju svakodnevno utočište, donosimo vam vrelinu kakvu niste videli ove zime! Emocija akustike, strast hardcorepunk-a i energija hiphop bitova, nateraće vas da izađete iz kuće i prepustite se ovom nesvakidašnjem događaju.

U noći petak 10. februara s početkom u 20h čeka nas prava underground poslastica.

Koncert će otvoriti Predrag Adamović - frontmen benda No Comply, sa svojim akustičnim punk-rock setom. Čekaju nas obrade bendova: Alkaline Trio, Lagwagon, No use for a name, AFI kao i mnogi drugi. U okviru svog nastupa, Peđa će nam ukazati na to da se punk stavovi i energija mogu ispoljiti i na jedan drugačiji - mirniji i melodičniji način. Peđin nesvakidašnji talenat za muziku ne pronalazi granice samo u jednom muzičkom pravcu. Pored toga što je on frontmen benda i akustik izvođač, on takođe nastupa i kao DNB DJ pod imenom Crimsonix.
https://www.facebook.com/crimsonix/

Nakon akustike stiže nam distorzija, brzi ritmovi, oktave i melodični vokal - stiže nam Tea Break. Jedan od retkih domaćih bendova koji je na sceni već 16 godina, i koji ne prestaje da nas iznenađuje svakim svojim novim izdanjem. Nekoliko stotina nastupa, kako na domaćoj tako i na insotranoj sceni, učinili su ovaj bend regionalno popularnim i neizostvnim detaljem svakog festivala i skate takmičenja. Pesmama Killing Words, Life Injection, The sign i mnogim drugim, ovaj bend će nas naterati da se zagrlimo sa svojim prijateljima, zapevamo u glas i prosufrujemo na njihovim rukama.
https://www.facebook.com/teabreakmusic/

Najlepši trenutak u životu svakog benda je onaj kada pesme na kojima se vredno radilo mesecima u studiju ugledaju svetlost online stream-a i kada se one po prvi put zasviraju na promociji samog izdanja. Bend The Bridge će publici predstaviti svoj novi EP pod imenom Dream Strong. Brzina, energija, vrišteći vokali i pozitivan duh ovog benda, učiniće da mlađe generacije osete razliku između Youtube-a i prave svirke, a starije da se prisete lepih momenata hardcorepunk scene tokom 90ih.

Kada se gitare stišaju i činele rasklope, tišinu prekidaju dubina subwoofer-a i čuvene rap melodije. Klub će zapaliti poznati Vatra DJ-evi: 50Grass i Inspektor. Publika će imati priliku da se do kasno u noć provede uz dobro poznate bitove i rnb refrene. Pristalice nekoliko vrsta underground subkulutra okupljeni te večeri, imaće priliku da podivljaju uz ove vladare beogradskog noćnog provoda.

Cena ulaznice iznosiće 300 dinara.

NAZAD