PROGRAM za datum :: 30/04/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 30/04/2017, 21 : 00
Pilot On Mars + Mylutin

Pilot on Mars je bluz-rok trio iz Ženeve koji čine vokal Chet Pascal, gitarista Bastien Dechaume i klavijaturista Joe Baamil. Ekipa se okupila 2013.god inspirisana piscima legendarne Beat Generacije, poput Džeka Kerouaka, Alena Ginsberga, Viljema Borouza i Nil Kesidija. U skladu sa svojim književnim uzorima, Pilot on Mars stvaraju muziku koja prvenstveno teži bezuslovnom oslobađanju, puštanju društvenih stega i povratku slobode bez restrikcija. Od svog osnivanja angažovali su se u žanrovski različitim projektima: od pisanja muzike za pozorišne predstave, preko književnih događaja do savremenog plesnog performansa.

Svoj prvi album pod nazivom „Orchardstreet.164“ Pilot on Mars izbacuju 2016.godine, a njihovu spontanu i iskrenu energiju prepoznao je čuveni John Spencer u čijem je studiju u Njujorku i snimljen ovaj album prvenac. Od tada ovaj švajcarski trio gostuje u brojnim gradovima širom Evrope gde publika autentično reaguje na vibracije slobode koju proizvodi spoj poezije, bluza i roka, spontane improvizacije i sirove scenske energije. Za svoju muziku kažu da je oda neprikosnovenoj slobodi, a njihov rad je, poput Kerouakovih romana, proces „on the road“- bogat intimnim iskustvima koja ovi momci nesebično dele sa svojom publikom gde god nastupaju. Nomadski karakter ovog neobičnog sastava najbolje opisuje to što se uvek izjašnjavaju kao „lokalci“ – što će reći svuda i nigde.

Beogradska publika imaće priliku da prisustvuje koncertu Pilot on Mars u KC Grad-u 30.aprila, a kao predgrupa ovom zanimljivom bluz svemirskom iskustvu nastupiće domaćoj sceni dobro poznati muzičar i režiser Milutin Petrović.

Cena karte na ulazu 250 rsd

NAZAD