PROGRAM za datum :: 06/05/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 06/05/2017, 17 : 00 - 07/05/2017
Moda za poneti

Novo izdanje Mode za poneti koje će se održati 6. i 7. maja od 17do22h, priuštiće vam druženje u dobro poznatoj bašti Kc Grada sa našim i vašim dizajnerima i kreativcima, koji su se potrudili da pripreme nove modne kreacije i aksesoare, zbog kojih ćete izgledati i osećati se posebno.
Uz prijatno majsko sunce, atmosferu će zagrevati Modini Dj-evi.
Dođite i uživajte sa nama!

Učesnici/e majske Mode za poneti:
Arm cookie, Avangardni Sobičak, Glory Box, Gordana Mišović, Gradski kutak, Irie crafts, Iv marame, Jadranka Milojković, Jelena Ristić Opačić, Kalasiris, Ljubica Pajković, Mamamaya, Milica Bačetić, Moda Maleš i Fish and Chips, Moon art unikatni nakit, Motor, Mystical by Maja Krsmanović, Odsustvo simetrije, Petlja, Pistolero majice, Ruka ruci kozmetika, Sovica, Sundry art, Škrabac, Štrik, Tašne šmicike, Ugao, Vitraž, Winaymaki

NAZAD
 
  Subota, 06/05/2017, 20 : 00
RPDR Serbia: RuPaul’s Drag Race S09e07 Viewing Party w/Dekadenca

RPDR Serbia tim je entuzijasta koji od početka emitovanja devete sezone famoznog šoua RuPaul's Drag Race, subotom od 20h u KC Gradu priređuje kolektivno gledanje poslednje epizode, bonus delova prethodne, ali i nastupe lokalnih dreg kraljica.

Ove subote domaćica je Dekadenca! Ovu damu domaća publika dobro zna po fabuloznim kabaretskim večerima koje u istom prostoru redovno organizuje sa svojim sestrama. Ona je tu da upre prstom u ženu mačku, a onda i lipsinkuje hit koji je Eartha Kitt snimila na turskom. Dekadenca, kao proizvod velike ljubavi prema sceni, mjuziklu, brodvejskim i holivudskim divama, predstavljala se i kroz repertorar kultnog benda ABBA, omaž Dalili, ali i aktuelne hitove sa top lista.
Svojim nastupom pokazuje kako je dreg forma umetnosti koja obuhvata scenski pokret, glumu, slikanje i pevanje, te nam je veliko zadovoljstvo što će još jednom upriličiti gledanje RPDRa.

- 20:00 RPDR S09E06 BONUS: Unaired
- 20:15 RPDR S09E06 Untucked
- 20:45 Dekadenca lipsync
- 21:00 RPDR S09E07 + Pink Lemonade Break
- 21:45 RUkapitulacija


Ulaz: BESPLATAN

Za RUfleksije, više informacija, aktuelnih mimova i gifova posetite RPDR Serbia:
www.fb.com/groups/rpdrserbia

NAZAD
 
  Subota, 06/05/2017, 23 : 00
Tronic Lab 14: 90s Nostalgija

Rok heroji, R’n’B dive i pop hitovi devedesetih: Jamiroquai, Moloko, Madonna, Mariah Carey, Janet Jackson, Mary J. Blidge, Lil Kim, Spice Girls, Backstreet Boys, Destiny’s Child, TLC, Aaliyah, No Doubt, The Cranberries, The Cardigans, Natalie Imbruglia, Björk, Sophie Ellis Bextor, Christina Aguilera...

Sonja Sajzor za dekovima celo veče

200 RSD pre ponoći
300 RSD nakon

NAZAD