PROGRAM za datum :: 13/05/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 13/05/2017, 13 : 00
Brend u pokretu

Katedra za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture na Fakultetu dramskih umetnosti poziva vas na predavanje
BREND U POKRETU
Danas kad postoji nikad više brendova i nikad više pokreta, sa ogromnim entuzijazom, solidnim iskustvom i malecnom sklonošću teorijama zavere, ispitujemo odnos ta dva.
13.5. Brend kao pokret: Pričamo o tome kako se brendovi maskiraju u pokrete i mogu li biti deo rešenja ili su uvek deo problema.
14.5. Pokret kao brend: Obrćemo temu naglavčke i ispitujemo kako i zašto se brendiraju društveni pokreti.
Pričaju: Maja Mitić i Uroš Vuković

NAZAD
 
  Subota, 13/05/2017, 19 : 00
ESC + RPDR Viewing PARTY all night long

Od marta ove godine, u KC Gradu kolektivno se gleda famozni šou RuPaul’s Drag Race uz nastupe lokalnih dreg kraljica. U subotu, 13. maja, finale je još jednog šljokičavog televizijskog spektakla, te je odlučeno da se napravi poseban Viewing Party.

Veče počinjemo u 19h kada ćemo uz Pink Lemonade gledati bonus delove prethodne epizode i novu, emitovanu samo nekoliko sati pre toga. Od 21h ćemo glasno i strasno pratiti predstavnike evropskih zemalja, njihove pop uzdanice, vrtoglave koreografije, drečave kostime i sve ostalo što podrazumeva Evrovizija. Do kraja glasanja ulaz će biti besplatan, nakon čega ulazimo u noćni deo programa.

RPDR Serbia DJs (Alek i Vojkan) puštaće najveće evrovizijske, ali i hitove takmičara koji su prošli kroz RuPaul’s Drag Race. Besramna guilty pleasure kolekcija uključuje podjednako Sakisa i Alasku, a poseban začin biće lipsync izvedbe hitova koje ste mislili da nikada nećete čuti u klubu.

Više informacija na fb.com/groups/RPDRserbia

NAZAD