PROGRAM za datum :: 17/06/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 17/06/2017, 11 : 00
Treći Le PETit Mrnjau vikend

Udomite macu svog života na Mrnjau vikendu!
Društvo Le PETit po treći put priređuje priredbu posvećenu mačkama i mačkoljupcima - Mrnjau vikend! Organizatori nam poručuju: u subotu 17. juna 2017. svratite u Kulturni centar Grad na lekovitu dozu predenja, dođite da mazno mrnjaučemo svi u glas, da se zabavimo, smejemo i informišemo!

Treći Le PETit Mrnjau vikend
Na Mrnjau vikendu nas očekuju lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje. Ako se zaljubite u neku od ponuđenih mačaka moći ćete da je udomite, i tako oplemenite svoj život i porodicu! Odrastanje uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima, jer nam ljubimci pomažu da odrastemo u brižne, empatične ljude, a odrastanje uz macu nas posebno uči integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti.
Akciju podržavaju i nadležne gradske ustanove. Veterina Beograd će ozvaničiti ugovore o odgovornom vlasništvu, donirati opšte i vakcine protiv besnila kao i mikročipove za sve udomljene mace.
Društveno odgovorna kompanija Plus Plus je pripremila poklone za buduće vlasnike i njihove ljubimce.
Dragi sugrađani, mačkoljubi i vi koji ćete to postati - vidimo se svi u subotu 17. juna u KC Grad, Braće Krsmanovića 4, od 12-18h. Ulaz je slobodan ali će posetioci imati priliku da prižože donaciju za dobrobit mačaka bez doma. Mrnjau!

Organizatori Mrnjau vikenda
Felinološko društvo Le PETit promoviše ideju o odgovornom vlasništvu nad životinjama. Društvo je počelo sa radom 2012. godine, a od 2013. je punopravni član WCF - World Cat Federation. Društvo Le PETit organizuje Mrnjau vikende, Mrnjau tribine, Mrnjau Fest i mnoge druge akcije i priredbe posvećene dobrobiti životinja.
Centar za kulturu i debatu Grad je smešten u magacinu sagrađenom još daleke 1884. godine na savskoj obali Beograda. Preuređen je u multifunkcionalni prostor sa mogućnošću organizovanja programa kao što su izložbe, koncerti, debate, predstave, konferencije i radionice.

Adrese i kontakti
Društvo Le PETit: www.lepetit.rs / lepetit.rsmail.com / 063-20-21-21

NAZAD
 
  Subota, 17/06/2017, 22 : 00
Samo Records (NYC) Label Night

An unique Samo Records label showcase in Belgrade with some of its best locals in the scene!

Info:
A New York label exploring the darker, moodier side of electronic music. Samo Records will take you anywhere from electro to EBM to cold-wave territory and all points in between.

Samo’s debut release comes from New York visual artist/musician Pixelife, who has released on labels such as Throne of Blood, Let’s Play House, and Horn Wax and is also one half of Ghost Cop. Remixes by Antoni Maiovvi (Giallo Disco Records) and by Tronik Youth, who helms the prolific Nein Records. Listen to the whole EP here:
https://soundcloud.com/samorecords/sets/pixelife-chimeras-in-the

Samo Records' second release comes from Australia's Tunnel Signs who has previously released on Cutters Records, Nein Records, Days of Being Wild, to name a few. The main track is a collaboration with Moderna (Ghostly, Lumiere Noir), EP includes remixes by Willie Burns (WT Records), Markus Gibb (RTTB) and label head Facets. Hear snippets:
https://soundcloud.com/samorecords/tunnel-signs-ultraviolet-sam002-snippets

Lineup:
Facets (Samo Records, glitterballnyc, NYC)
https://soundcloud.com/facets-music

Ognjem (Beyond House)
https://soundcloud.com/ognjem

Mr. Cash
https://soundcloud.com/mr-cash

WC7
https://soundcloud.com/wc7

Muzika u basti do 00h pa ujutra do kraja.

Tickets: free till 00h, after 300 rsd

NAZAD