PROGRAM za datum :: 01/07/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 01/07/2017, 21 : 00
Uživo u Beogradu - Lula Pena & Hejden Čisholm / BBDC

22:00 ”Uživo u Beogradu”
Lula Pena (Portugalija) i Hejden Čisholm (Novi Zeland)

Fado kakav nikad niste čuli!

Lula Pena je izvođač fado i etno muzike Portugalije, i veoma je cenjena u svetu kao kompozitorka, pesnikinja i pevačica. Iako je u periodu od 1998. do 2016. godine izdala samo dve ploče, svojim dubokim glasom, smelim pristupom u izvođenju fado muzike i jedinstvenim atmosferičnim melodijama na svojim mnogobrojnim nastupima, stekla je veliki broj obožavalaca širom sveta.

Ove godine je objavila novi album ”Archivo Pittoresco” i zaplovila na koncertnu turneju po zapadnoj Evropi. Njenim zajedničkim nastupom sa Hejdenom Čiholmom, džez saksofonistom i umetničkim direktorom DORTJOL FESTIVALA, beogradska publika će prva u regionu i istočnoj Evropi imati priliku da čuje njenu novu muziku i doživi njen autentični nastup.

23:30 "Dortjol Session"
Belgrade-Berlin Dub Conncetion

Belgrade-Berlin Dub Connection, ad hok bend DORTJOL FESTIVALA će sočnim gruvom sačinjenog ukrštanjem žanrova od afrobita do regea, zagrejati stejdž KC Grada. Muzičari iz Berlina, Kelna i Beograda izvešće poslednji saundtrek prvog DORTJOL FESTIVALA nakon 5 dana džemovanja na raskrsnici kultura i civilizacija.

Cena karte na ulazu: 800 dinara.
U pretprodaji: 450 dinara.
DORTJOL KOMPLET (samo u pretprodaji, karta za svih 7 koncerata): 1500 dinara

Karte u pretprodaji dostupne su u Supermarket concept store (Uzun Mirkova 8) u periodu od 19. do 28. juna.

https://dortjolfestival.com/event/uzivo/

NAZAD