PROGRAM za datum :: 02/07/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 02/07/2017, 18 : 00
Pozorište u javnom prostoru: sajt specifik/ulični teatar/performans

Pozivamo vas na jedinstveno predavanje Gila Bechera iz pozorišne trupe Arma teatar iz Izraela o pozorištu u javnom prostoru. Predavanje će biti održano 02.07. u 18h u KC Gradu.
U eri masovne hiperprodukcije i konzumerizma sajt specifik i ulični teatar su značajniji i aktuelniji više nego ikad kao vidovi socijalnog aktivizma i interakcije sa publikom van ustaljenih kulturnih obrazaca.
Već 27 godina Arma teatar stvara na polju fizičkog pozorišta otkrivajući bogatstvo izraza kroz cirkus, ples, performans i ritual. Celokupno svoje delovanje i energiju usmerili su na iskazivanje svojih ideja i stavova kroz formu scenskog nastupa u javnim prostorima.
Pozivamo Vas da nam se pridružite i otvorite svoje umove za otkrivanje ovog fantastičnog univerzuma, univerzuma sajt specific teatra. Mi smo javnost, javni prostor je naš, grad je pozornica svih nas. Mi možemo da menjamo stvari postavši aktivni građani. Građani kokreatori umetnici!

NAZAD
 
  Nedelja, 02/07/2017, 19 : 00
Sunday Break: Do The Math

Do the Math na Sunday Break-u 02.07 

jazz / rare grooves / soulful / funk

U hladu Gradske bašte u nedelju uživamo uz muzičku selekciju Do the Math, pijemo osvežavajuće letnje koktele i igramo ping pong uz podršku Belgrade Ping Pong Club 

Ulaz slobodan

NAZAD