PROGRAM za datum :: 07/10/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 07/10/2017, 23 : 00 - 08/10/2017
Kišobran žurka

Nakon dve godine vraćamo se u jedan od najdražih prostora za đuskanje i biće pravi povod za zagrevanje za velike koncerte koje vam priređujemo u novembru, a najviše od svega za Chk Chk Chk // Utorak 14. novembar, 21h // Dom omladine Beograda. Ovo je i dobra prilika za jedno homogeno Kišobran iskustvo, bez različitih stejdževa i gostujućih didžejeva, pa se tome posebno radujemo.

Važan info za sve je da zbog kapaciteta Kc GRAD-a puštamo veoma ograničen broj karata u pretprodaju u Zaokretu. Već danas ih možete kupiti po staroj ceni od 200 dinara. Sa tim kartama imaćete obezbeđen poseban ulaz u klub. Na samom ulazu karta ostaje 300 dinara i verujemo da će biti mesta za sve, pošto bašta GRAD-a i dalje sasvim lepo funkcioniše.

Naoštrite štikle, pritegnite kaiševe, ne glancajte cipele - noć je duga i puna beskompromisnih hitova, zavodljivih melodija i skrivenih poruka. The Killers, Queens of the Stone Age, !!!, The National, The xx, Cut Copy i Arcade Fire vas pozivaju da zavirite između redove i ostavite srce i mozak na plesnom podijumu.

 

NAZAD