PROGRAM za datum :: 13/10/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 13/10/2017, 23 : 00 - 14/10/2017
Midnight Orient w/ Motus Lumina (Buenos Aires) & As Smooth As

Temel Hüseyin Kuru / VJ Vidbeat
T.Hüseyin KURU aka “VJ Vidbeat” rođen je 1982. u Turskoj. Započeo je muzičku I video karijeru sa svojih 17 godina u Rio Negru (Argentina). Počeo je kao bubnjar i perkusionista, te svirao u grandž i hevi metal bendovima. U povratku u Tursku, svirao je u više rok bendova, a takođe pravio i kratke studentske filmove. Interesovanje za video umetnost počinje dok je radio na Internet-TV stanici kao kamerman i AV tehničar. U ovom periodu bio je uključen u video-art i počinje sa snimanjem svojih prvih eksperimentalnih videa.
U aprilu 2004.seli se u Istanbul i studira vizuelni dizajn u Galatasaray ITM, gde pravi dokumentarce, kratke filmove, muzičke spotove, video instalacije. Objavljivao je svoje radove online, u umetničkim časopisima kao i na mnogim univerzitetskim festivalima. Njegovi najraniji uzori bili su Nam June Paik, Michel Gondry, Chris Cunnigham and Stanley Kubrick.
Započeo je vi-džejing dok je radio kao tehničar rasvete u klubu Indigo u Istanbulu. Tu upoznaje Michael Parenti-ja, Pascal Lescon-a i Todda Thille-a iz Artificial Eyes. Učestvuje na njihovim vi-džejing radionicama i unapređuje svoj stil.
Od 2005, VJ Vidbeat radi live nastupe za više od 500 di džejeva i bendova poput Paul Oakenfold, Sven Vath, Anthony Rother, 2 Many DJs, Max Cooper, Macedonian Philharmonic Orchestra, Sophie Ellis Bextor, The Oh Sees, Kuniyuki Takahashi, China Woman, The John, FM Belfast.

Claudia Hiroki
Claudia Hiroki was born 1984 u Argentini. Počinje sa muzičkim časovima na klavijaturi sa svojih 8 godina u svom rodnom gradu Cipolletti. Kasnije svira bas gitaru, a nakon srednje škole seli se u Buenos Ajres gde studira AV dizajn.
U tom periodu nastavlja sa basom i pohađa kurseve na Berkeley Koledžu, kada počinje i njeno interesovanje za video instalacije i vizuelnu umetnost, pa radi i video animacije za muzičare i umetničke projekte.
2012.godine odlazi u Japan i pohađa kurseve iz 3D dizajna na Ibaraki Univerzitetu.
Claudia Hiroki i dalje radi kao freelance video montažerka i grafička dizajnerka.

NAZAD