PROGRAM za datum :: 28/10/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 28/10/2017, 23 : 00 - 29/10/2017
Synth i Pop w/ Neomodern . Wc7 . Tamara Dinka

Синт И Поп žurke su nova prilika da obučete svoje najbolje odelo, da uzmete svoje najudobnije cipele i igrate do dugo u noć uz radijski koncepirane mikseve koji obubvataju: Synth pop, New Romantics, New Wave, Ex-Yugo synth i disco, Italodisco..rasterećene komade za ples.

LINE UP:

☛ NEOMODERN
☛ WC7
☛ TAMARA DINKA

/////

Nemanja Stojanović aka Neomodern čini polovinu subotičkog minimal synth dua YusYus, sa kojim je nastupao kako u Srbiji i regionu, tako i širom Evrope rame uz rame sa umetnicima poput Xeno & Oaklander, Soft Metals, Ron Morelli, Die Selektion, Gesaffelstein, The Hacker…
https://www.facebook.com/neomoderndecadence/
https://www.facebook.com/yusyuswave/
https://www.facebook.com/sxablon/

WC7 - world-music i weird-wave entuzijasta. U setovima kombinuje ra
zne muzičke stilove i žanrove (cosmic, electronic, kraut, balearic, art-rock, neo-folk, avant-pop, synth-funk, post-punk...) Istražuje jugoslovensko muzičko nasleđe i iza sebe ima nekoliko tematskih mikseva koje potpisuje u okviru projekta yugodrom.
mixcloud.com/wc7
mixcloud.com/yugodrom

Tamara Dinka, nezavisni umetnik, bavi se muzikom i bila je deo kultnog beogradskog benda ILEGALNE EMOCIJE, odakle je mnogi i znaju. Tamara je fokusirana na elektronski žanr, u svojim setovima kombinuje filmsku, mračnu i plesnu muziku. U slobodno vreme bavi se meditacijom i yogom.
https://www.mixcloud.com/massacredinka/
https://soundcloud.com/tamaradinka

---------------------------------
Ulaz: free do ponoći, 300 rsd nakon

NAZAD