PROGRAM za datum :: 09/11/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 09/11/2017, 19 : 00
Agitpop:TV - Igra Prestola: Zašto GOTivite GOT?

U pomoć je pozvala fanove: Milena, Sandra i Miljan će pokušati da je ubede da uđe u svet "Game of Thrones" i objasniti zašto je ovo najpopularnija serija na svetu...

Gosti: Milena Kvapil, Sandra Stojanović i Miljan David Tanić.

Urednica i moderatorka: Jelena Đurović, AgitPop

NAZAD
 
  Četvrtak, 09/11/2017, 22 : 00
WoO + Marko Paunović / 9.novembar / KC GRAD

WoO gitaru jednako tretira kao instrument i kao prijemnik signala različitih uređaja, kao harmonijski i kao perkusivni instrument.
Sa velikim iskustvom u improvizaciji, kao i sa iskustvom sviranja u rock bendovima, WoO spaja ove naočigled različite svetove u jedan novi, zvučno bogat i nepredvidiv svet gitare, perkusija, klavijatura i semplera.
Pod imenom WoO, objavio je veći broj albuma za različite etikete kao i za sopstvenu DIY etiketu Herbarium Records. Nastupao je na festivalima širom EU kao što su Todays Art, Unsound, Fano Free Folk, Elevate, Norberg, Dni Muzyki Nowej, Sonica i dr. kao i u Americi i Meksiku MUTEK, Communikey i dr.
Sarađuje sa poljskom kompozitorkom i violinistkinjom Olgom Wojciechowskom, pevačicom Suzanom Sumrah, sound art umetnicom Svetlanom Maraš, saksofonistom Jamal Al Kiswanijem, audio vizuelnim umetnikom Izvanrednim Bobom kao i mnogim drugim muzičarima.

www.belgradenoise.net
https://dolband.bandcamp.com/releases
http://rhrsls.tumblr.com/

Specijalni gost na koncertu :
Marko Paunović ( elektronika ).

Marko Paunović se bavi sintezom elektro-akustike i ambijenta, istražujući zvučni potencijal melanholičnih pejzaža u okvirima minimalizma i drona. Njegova produkcija vidljiva je kako u radu dua Andagainandagain, tako i u solo audio performansima. U svom radu koristi ekstenzivnu manipulaciju četvorokanalnih magnetofonskih traka, reverbalizovane i loopovane audio fragmente, stavljajući akcenat na samu bespredmetnu atmosferičnost ili čist zvučni sadržaj vokalnog (pre svega, horskog) izvodjenja. Njegovi poetsko–teorijski tekstovi predstavljaju primer konceptualne jezičke (l=a=n=g=u=a=g=e) poezije, a ujedno su i polazišta za nastanak kompozicija. Kako svojom autorefleksivnošću govore o samom činu sopstvenog nastajanja, pri svakom izvođenju zalaze u polje lecture performansa.

https://markopaunovic.bandcamp.com/
https://andagainandagain.bandcamp.com/

Ulaz 300 rsd.

NAZAD