PROGRAM za datum :: 11/11/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 11/11/2017, 21 : 00 - 12/11/2017
POPactually Soirée: Bojana Vunturišević

Od ove jeseni, #POPactually se predstavlja i kasnovečernjim okupljanjima zarad priče, druženja i plesa, u prostoru koji beogradska alternativna mladež smatra svojim drugim domom - Kulturnom centru GRAD.

Spremaju se koncerti, žurke, projekcije i žmurke!

Prvi #POPactuallySoirée zakazan je za subotu, 11. novembra, kada će se željnoj publici predstaviti Bojana Vunturišević sa svojim bendom! Drugi, sa bendom About Lorna je planiran za 9. decembar.

Do skoro, Bojana Vunturišević bila je "nekadašnja pevačica benda Svi Na Pod". Sada je dovoljno da se "malo, malo" zapeva i ljudi prepoznaju hit «Kese, Etikete» sa jednog od najdragocenijih albuma novije istorije domaće pop muzike.

Ova dama vrsnog vokala, ali i jedinstvene harizme koja se manifestuje kroz sada već prepoznatljive plesne pokrete, vreme u studiju i na sceni provodi gotovo isključivo sa prijateljima. Tako je producent albuma «Daljine», Ivan Marinković Bambi, ujedno i deo benda sa kojim Bojana nastupa. Zaključni član je producent elektronske muzike i izvođač, Marko Milošević, prepoznatljiv po svom akronimu Mkdsl.

Njih troje će svirati pred beogradskom publikom nakon uspešnog koncera u Zagrebu, a u svrhu promocije spota i kratkog filma inspirisanog pesmom «Noćni program».

U spotu je devojke iz plesnog kluba Dance Factory režirao Ivan Stojiljković, dok se fotografijom bavila Milica Cvetković. Tokom večeri videćemo i premijeru kratkog filma koji su zajedno radili Stojiljković i Aleksandar Košutić.

Nakon koncerta sledi POPactually DJ set.

Ograničen broj ulaznica je u pretprodaji!
Možete ih naći u KC Gradu, po ceni od 400,
dok će regularna cena biti 600 dinara.

NAZAD