PROGRAM za datum :: 25/11/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 25/11/2017, 14 : 00
Imagination project vs Concrete city

Dobrodošli ste da kreirate sopstveni grad od kartona u toku jednog popodneva. Ovo je ujedno i povod da zamislimo grad i kako zajedno možemo delovati da bismo izgradili mesto na kome bismo voleli da živimo. Vreme za razmenu ideja, maštanje i stvaranje ideje grada izgrađenog za građane od strane građana samih.

Ponesite svoje makaze, ideje, perspektive i dobro raspoloženje 25.novembra u KC Grad od 14 do 19h i učestvujte u ovom zajedničkom procesu.

NAZAD
 
  Subota, 25/11/2017, 23 : 00 - 26/11/2017
Superpitcher | Hippie Dance > KC GRAD

KC GRAD je jedno od retkih mesta u Beogradu gde godinama unazad imamo priliku da uživamo uz nastupe velikih svetskih imena, među kojima su Caribou, Damian Lazarus, Sascha Funke, DJ Krush, Acid Pauli, Matias Aguayo, Rebolledo, Jessica 6, Jennifer Cardini, Legowelt, Lydmor & Bon Homme, Glass Candy i mnogi drugi. Njihovi nastupi su u ovom intimnom ambijentu uvek posebniji u odnosu na one kada nastupaju pred više hiljada posetilaca.

SUPERPITCHER je sledeća zvezda na ovoj zlatnoj listi! Predstavnik je Kompakt i Hippie Dance etikete, a mnogima je poznat i kroz njegove druge projekte kao što su Pachanga Boys i Supermayer. Jedan je od rezidenata i hedlajnera najpoznatijih svetskih festivala i klubova, među kojima je i kultni Burning Man. U Beogradu je prvi put solo, a imaćemo priliku da uživamo u njegovom tročasovnom setu.

Posebno za ovu priliku KC GRAD će apgrejdovati zvuk, a očekujte i speciijalnu vizelnu postavku. Domaću podršku će pružiti Señor Ewoxiño.

Promotivna cena karte u veoma ograničenoj količini - - 700 RSD
Cena karte u pretprodaji takođe u ograničenoj količini - 900 RSD

Karte po promo ceni možete rezervisati i putem maila: superpitcher@gradbeograd.eu

NAZAD