PROGRAM za datum :: 30/11/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 30/11/2017, 21 : 00 - 01/12/2017
Twin Peaks zvezda Chrysta Bell

U Twin Peaks-u, Belova se pojavljuje kao FBI agentica Temi Preston (Tammy Preston) i naravno, kao i sve Linčove dive, izgleda kao prava femme fatale.
Ipak Krista Bel nije samo fascinantna pojava, već i talentovana muzičarka, pa je kritičar časopisa NME opisao njen poslednji album slikovito: "Kao da Lana Del Rej peva pesma Serža Gejnsbura."

Njena muzika spada u žanr opisan kao "dreamy pop", a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj bristolske scene i sastava poput Massive Attack ili Portishead, a ni ljubitelji džeza i soula, takođe neće ostati zapostavljeni.
Posle dve ploče koje je snimila sa Dejvidom Linčom, ovoga puta sarađuje sa Džonom Perišom, koji stoji iza briljantnih albuma PJ Harvey, kao i sastava Sparklehorse i Giant Sand i shodno tome, ima znatno eklektičniji zvuk nego ranije.
Pored zanosne Kriste koja peva i svira gitaru, a čjii nastup Linč opisuje rečima “Ona izgleda i peva kao san, san koji se ostvaruje”…, bend čine i Kristofer Smart (Christopher Smart) bas gitara i vokal, Henson Kol (Hanson Cole) gitara i Džejson Altman (Jayson Altman) bubnjevi.
Krista Bel će sa svojim bendom nastupiti u Kulturnom centru Grad, u četvrtak, 30. novembra, od 21 sat, u okviru muzičkog dela Paralel festivala.

Ograničena količina karata, po promotivnoj ceni od 800 dinara, dostupna je do utorka 17.10, nova cena od 1.000 rsd, aktuelna je do 19.11, a od 20.11, karte su 1200 dinara; na svim Eventim mestima prodaje:

NAZAD