PROGRAM za datum :: 18/12/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 18/12/2017, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak: Muzičke palačinke

Ana Ćurčin i Pekači vas sa velikim zadovoljstvom pozivaju na jedinstveni, mirisni, magični Delikatesni ponedeljak "Muzikalne Palačinke" uz pratnju akustičnog seta (od 21h) sa gostima Anom Ćurčin (gitara i vokal) i Markom Cvetkovićem (bas), a pridužiće nam se Ana Avramov, Ilija Ludivg i Ivana Ćetković, Bora Eskić, Boris Mladenović i Vladimir Kolaric Kole (Veliki Prezir)!

Podrška:
Natalija Nedeljković, koja dolazi direktno iz poslastičarnice;
Dada Nikolić, kustoskinja menija i voditeljka filovanja.
Olivija Trajković

Pre nego što vidite naš ekskluzivni Deli Palačinka meni, važno je da napomenemo da će sav prihod od prodatih palačinki (nakon što pokrijemo troškove pripreme) otići na troškove snimanja novog albuma, pa nam verujte i da će palačinke za ovu priliku biti posebno ukusne! Tako sa svakom kupljenom/pojedenom palačinkom postajete ko-producent našeg novog albuma.

A sada eksluzivni DELI – PALAČINKA meni: naše omiljene palačinke nosiće imena slavnih slavljenika kojima rođendan pada na dan u kome u KC Gradu pada i prva palačinka – 18 decembar.

Brad Pitt KAKAO palačinka: Načuli smo da Bred voli čokoladu pa za ovu priliku spremamo posebnu kakao palačinku koju možete jesti sa slatkim prelivom po izboru: double kakao sa nutellom, džemom, medom i orasima ili samo sa šećerom (kako ćemo je poslužiti i Bredu ako svrati da proslavi svoj rođendan sa nama – nakon što je, naravno, kupio BON) *veggie* *cocoa* *must*

Keith Richards palačinka sa cimetom (cinnamon roll): Cimet i Rock’n’roll idu nos uz nos, a cinnamon roll je i nešto najbliže viskiju u svetu palačinki – preporučujemo da uz ovu palačinku poručite viski, a mi cemo na plejlisti pripremiti i ponešto od Rolling Stones ;) *veggie* *sweet* *rock’n’roll*

Christina Aguilera *Ruska* blinčik – zavijena i pečena, punjena sirom i prazilukom: Pre bilo koje slatke palačinke, valja pojesti i slanu. Tako je i nama “Lady Marmelade” uvod u slatkiše. *slane* *veggie* *pop*

Natalija obična palačinka (crepes): Natalija je naša šefica kuhinje 18. decembra, pa ovu palačinku posvećujemo njoj. Može biti i slatka i slana, na vama je da joj odredite sudbinu. *have me as you wish*

Tokom događaja ćete takođe moći da kupite naše albume, majice i trzalice. Što vas takođe čini ko-producentima našeg novog albuma koji je u pripremi.

Skrećemo pažnju i da je 18. decembar Dan migranata i podsećamo da svako od nas može da pomogne tako što će odneti toplu odeću ili namirnice u Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila

(https://www.facebook.com/AzilUSrbiji/?ref=br_rs)

Cena bona je 200 rsd

Kampanja na platformi PledgeMusic je još uvek aktivna, možete kupiti album, maijce i svašta nešto i na taj način podržati snimanje.
https://www.pledgemusic.com/projects/ana-curcin-beneath-my-lungs

NAZAD
 
  Ponedeljak, 18/12/2017, 20 : 00 - 31/12/2017
Daliborka Đurić Znanje će spasiti svet

Đurić se prvi put predstavlja publici KC Grada svojim jedinstvenim konceptom slika-tapiserija. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti, gde je završila i poslediplomske studije. Aktivno izlaže od 1995. godine i broji na desetine grupnih i samostalnih izložbi, a organizovala je i XVI bijenale tapiserije ULUPUDSa 2006. godine. Nagrađivana je više puta za svoj rad, a njena serija crteža What happen with my ass deo su kolekcije Pastwowe muzeja na Majdanku u Lubinu u Poljskoj.
Đurić eksperimentiše raznim tekstilnim tehnikama tretirajući ih na slikarski način, transponujući ove tradicionalne tehnike u domene savremenog izražavanja i angažovanih, kritičkih tema, stvara jedinstvene serije slika-tapiserija, koje će publika moći da vidi i na ovoj postavci.
Dve celine izložbe, raznim tehnikama, od kombinacija ručnog i mašinskog veza do quiltinga, tretiraju različite društvene teme stvarajući svet karikatura. Sam parodijski efekat postiže se kako temama tako i kombinovanjem tehnika veza na platnu. Đurić istražuje virtuelni svet dece, osnove međuljudske komunikacije i čežnju ka svetu novih tehnologija, izvodeći svoje serije starim tehnologijama, odnosno tehnikama.
Izložba je otvorena do 30. decembra.

NAZAD