PROGRAM za datum :: 24/12/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 24/12/2017, 21 : 00 - 25/12/2017
MIŠKO PLAVI TRIO sa Vasilom Hadžimanovim i Džonijem Dunkićem

Miško Plavi Trio već tradicionalno nastupa pred publikom KC Grada sa uigranim sastavom koji, pored njega, čine Vasil Hadžimanov (sinti bas i klavijature) i Srđan Dunkić na bubnjevima. Ovoga puta u jeku priprema za novogodišnje praznike, 24.decembra od 22h uigrani trojac spreman je da ponovo oduševi publiku svojim muzičkim bravurama.

//
Milivoje Petrović (Miško Plavi) je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, i dr. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom izgradio je značajnu svetsku karijeru.

Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album "Istok ljubi zapad".
Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

//
Vasil Hadžimanov prepoznatljiv je kao predvodnik VH band-a,vodećeg fusion sastava na ovim prostorima. Školovao se na čuvenom Berklee koledžu, a tokom kratkog boravka u Njujorku sredinom devedesetih svirao je sa muzičarima kao što su Matt Garrison, Rodney Holmes, David Binney, Danny Sedownick, itd.

//
Srđan Dunkić – Johnny jedan je od najtraženijih studijskih muzičara u regionu. Karijeru je počeo već kao dvanaestogodisnjak. Bivši je član VH band-a, a nastupao je i snimao sa
mnogim poznatim muzičarima i grupama (Bata Kovač, K2, Zana, Dragoljub Đuričić, Fuzzbox). U svojoj bogatoj muzičkoj biografiji može se pohvaliti i nastupima sa čuvenim Cosey Powell-om na njegovoj evropskoj turneji.

Cena karte 600 rsd

NAZAD