PROGRAM za datum :: 15/01/2018 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 15/01/2018, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak: Šobajin kulinarsko - muzički mix

Na jelovniku su dve opcije, mesna i vege, a ono što ova dva jela povezuje su bogatstvo ukusa i začina, koje nemate priliku baš svaki dan da probate, i blago pikantna nota koja će vas zagrejati za predstojeće, nadamo se, prave zimske dane.

Opcija 1: Tex-mex čili sa mesom, prilog: testenina i ljuti sos od dunja

Opcija 2: Vegetarijanski kari, prilog: pirinač i čatni od jabuka

Uz oba jela ćemo servirati osvežavajuću cole slaw salatu sa kupusom, šargarepom i kikirikijem

Cena bona 200 dinara, 1 bon=1 porcija

Pored hrane, Šobaja će za vas pripremiti i muzički set u skladu sa svojim afinitetima koji se kreću od funk i disko muzike, do afrobeata i zabavnih melodija sa naših prostora.

Pored dobrog zalogaja, cilj događaja je i promocija buduće kulinarske platforme našega domaćina, koja će se baviti istraživanjem i edukacijom u oblasti kulinarstva, kao i konceptom „Nove tradicije“ kojim bi kroz sveže i zanimljive ideje ostavili budućim naraštajima nešto što će se kroz par decenija moći nazvati tradicionalnim, kako u sferi kulinarstva, tako i u ostalim oblastima kulture našeg naroda.

S obzirom na to da kulinarska platforma još uvek nema ime, dobrodošli ste da date svoje predloge (u komentarima ovog događaja, kao i tokom događaja na za to predviđenom mestu u KC Gradu). U slučaju da neki predlog odaberemo, autor predloga će imati posebne privilegije u okviru našeg udruženja.

Takođe možete ostavljati i pitanja vezana za kulinarstvo i gastronomiju, na koja će vam naš domaćin pokušati da da kvalitetan odgovor. Ali nećemo tolerisati pitanja tipa „od koliko jaja se pravi kajgana“, kao i bilo kakav govor mržnje, prema određenim namirnicama i gastronomskim navikama. ;)

NAZAD