PROGRAM za datum :: 29/01/2018 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 29/01/2018, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak: Arapski kulturni centar

U saradnji sa Ambasadom Tunišanske Republike u Beogradu (Embassy of the Republic of Tunisia to Serbia) imaćete prilike da probate preukusan tunišanski kuskus. Ovaj kuskus sa mesom i povrćem, biće spremljen na tradicionalni način, uz odabrane začine. Zahvaljujemo se Ambasadi Tunisa na ovom velikodušnom zalogaju. :) U pripremi kuskusa, učestvovaće i Sanja Kostadinovic, koja će za dezert spremati i veličanstvene punjene urme, po tajnoj recepturi.

Za vegetarijance spremamo falafel, a sva hrana će biti halal.

Svaka porcija je 200 dinara.

Da upotpunimo atmosferu, pripremili smo muziku iz celog arapskog sveta – od Atlantskog okeana do Persijskog zaliva. Vodićemo vas kroz razne žanrove kako bismo vas upoznali sa arapskim tradicionalnim zvukom, ali i alternativnom muzičkom scenom 21. veka.

Pridružite nam se na ovom kratkom putovanju u toplije krajeve! :)

Arapski kulturni centar je neprofitna, nevladina organizacija u Beogradu. Osnovan je 2017. godine, sa ciljem da podstakne kulturnu saradnju i razmenu između Srbije i arapskih zemalja, kroz promociju arapske kulture, običaja i tradicije, jezika i književnosti, kao i dešavanja u savremenoj kulturi i umetnosti.

NAZAD