PROGRAM za datum :: 03/02/2018 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 03/02/2018, 22 : 00 - 04/02/2018
Bas i Stega & Svemirci

Posle skorašnjih nastupa u Pančevu, Gornjem Milanovcu, Jagodini i Novom Sadu nakon godinu dana ponovo nastupa u Beogradu. Ovom prilikom ova četvorka osvežena synthom izvodiće numere sa albuma "Nova Stvar" u obogaćenim aranžmanima ali i predstaviti public nove pesme koje će se naći na predstojećem albumu koji bend planira u 2018. godini. Muzika koju Bas i Stega izvodi je uglavnom instrumentalna i mešavina je više muzičkih pravaca koji uključuju Dub, Funk, Post Rock, Jazz i mnoge druge. Zasniva se na stabilnim ritmovima koji su podržani razigranim bas linijamaa sve je obojeno psihodeličnim zvukovima isprepletanih gitara.
Bas i Stega su Siniša Stupar - bubnjevi, Stevan Đorđević- bas, Marina Grujić- synth i Dragan Vlajić Gale- gitara i vokal.
//
Bend Svemirci izvešće svoju formu jam session-a za izvodenje nastupa sa uticajima funk-a, blues-a, rave rock-a, afro beat-a i eksperimentalne muzike. Postava se ustalila u sastavu Vladimir Đorđević-Vlaca, gitara (Lira Vega, Minilinija, Neočekivana sila), Radeta Vulić - Rade, bubanj (Disciplina Kičme), Demir Ahmetović - bas (Stuttgart online), Sana Garić – vokal,klavijature (Xanax, grupa Beograd) i Fedja Tom Franklin - perkusije (Fish in Oil).


Karte za koncert se mogu kupiti na ulazu po ceni od 300 rsd.

NAZAD