PROGRAM za datum :: 24/02/2018 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 24/02/2018, 18 : 00
Živa Biblioteka | Human Library

Saznajte kako žive Sirijci u Srbiji, sa čim se susreću na poslu službenici koji sa njima rade, kako je to biti stranac u Beogradu ili raditi svakodnevno sa ljudima koji pokušavaju da pređu granice u regionu u potrazi za boljim životom... I još mnogo toga! Razgovori sa "knjigama" će se odvijati u malim grupama, do 1-3 osobe.
Ovaj projekat je organizovan od strane Agora Aveiro organizacije iz Portugala i u saradnji sa Volonterskim centrom Vojvodine. Finansiran je iz programa Erazmus plus i održava se u okviru treninga "people beyONd boreders".
"Živa biblioteka" je besplatna za sve učesnike, ali su prijave obavezne. Ukoliko želite da posetite ŽB molimo vas popunite ovaj formular: goo.gl/yKASyz
Ukoliko se predomislite, molimo vas da otkažete vašu prijavu putem mejla: agora.at.europe@gmail.com

NAZAD
 
  Subota, 24/02/2018, 23 : 00 - 25/02/2018
Forward 01 West (from Chicago to Detroit)

Kako tvrde gotovo svi domaći i inostrani akteri, savremena beogradska klupska scena u ovom trenutku predstavlja jednu od najatraktivnijih u Evropi. Unazad 25 godina, kroz srpske klubove protutnjalo je preko 3000 didžejeva i producenata iz celog sveta, a veliki broj njih je aktivan i danas. Zahvaljujući nekima od njih koji su učestvovali u formiranju scene kakvu danas vidimo, kolektiv TRIII je odlučio da organizuje serijal zabava sa tim i takvim akterima iz Srbije, ali i regiona, serijal FORWARD.

Prva u nizu biće posvećena dvojici neumornih party dečaka, didžejeva koji su svojim eklektičnim izborom muzike i beskompromisnim poštovanjem kvaliteta u elektronskoj muzici, doprineli da imamo ovako bogat klupski život u prestonici, ali i u Srbiji. U pitanju su vlasnik legendarnog kluba Wash, Milan Drča, kao i jedan od najprefinjenijih domaćih producenata i didžejeva, Vladimir Erdber.

U subotu 24. februara u savršenom enterijeru kluba KC Grad, Boža, Milan, Vlada i Mirko će započeti muzičko putovanje kroz vreme-prostor. Od melodičnih house i tehno korena iz Čikaga do minimalnog i dinamičnog zvuka Detroita, ovo putovanje će se u ranim jutarnjim časovima nastaviti u renoviranom i proširenom prostoru kluba KPTM, gde će Dušan i Boža završiti prvu epizodu serijala FORWARD i simbolično, muzički, stići u Berlin.

5 iskusnih didžejeva, za 12 sati perfektne house i tehno muzike, u dva najatraktivnija beogradska kluba sa odličnim zvučnim sistemima = etalon za odličan provod. :)


Upad: 500 rsd

NAZAD